Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze

Jalyd Nederland krijgt eigen website

Online Online
We zijn ontzettend blij en trots. Sinds maandag 21 maart 2022 zijn we online met onze eigen website, mede mogelijk gemaakt door Brink Multimedia uit Bernheze.

Brink Multimedia uit Heeswijk-Dinther te Bernheze verzorgde de ontwikkeling voor deze nieuwe webshop voor Jalyd. Hiermee kan Jalyd als zelfstandig product nog beter bij de klant komen. We hopen hiermee u nog beter van dienst te kunnen zijn met onze producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Daarbij is de website zo gemaakt, dat in de toekomst de site zeer makkelijk aangepast kan worden zodat we altijd up to date zullen zijn.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.
woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.