Kortingsactie Jalyd

20% Openingskorting tot 21 mei!

Korting Korting Korting
Het is sinds vandaag lente, maar al was het Herfst dan nog hadden we korting gegeven. Wij vieren namelijk feest met onze nieuwe website en we delen uit met KORTING

Vandaag vieren we feest, omdat we in Nederland live zijn gegaan met onze eigen webshop. Daarom delen we uit met 20% korting op AL ONZE producten! Wees er snel bij voor deze zeer interessante kortingen.

Meer nieuws

Jalyd Hairproducts Nederland Haarkleur roze
Hoe behoudt je een gezonde en glazende haardos. Lees hier onze tips.
Haarverzorging is belangrijk om een gezonde en glanzende haardos te behouden.  Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de gezondheid van ons haar, zoals voeding, genetische aanleg en het gebruik van haarproducten. In dit artikel geven we u tips voor een goede haarverzorging.
woman-586185_640
Als we praten over beschadigd haar, waar praten we dan over? Kunnen we dat wel herstellen?
Beschadigd haar is haar dat is aangetast door externe factoren zoals chemische behandelingen, te veel hitte van styling tools en/of schadelijke UV-straling. Dit kan leiden tot droog, broos en dof haar. Het is belangrijk om beschadigd haar te behandelen om verdere schade te voorkomen en om het haar weer gezond te maken.
woman-3288365_640
Het is een logische reactie, in de winter is je haar sneller vet en was je sneller. Maar is dat wel goed.
Het is je misschien opgevallen, tijdens de winter is je haar sneller vet vergeleken met de warme zomer maanden. Dit komt door de lagere temperatuur waardoor de talg meer op je hoofdhuid blijft liggen.